Bureau, Inkt, Veerkracht, Schacht, Pen

Op 25, 2009 kwam de grote verandering. Nu is de formule afgestemd op de lokale doelgroep en krijgt de klant de mogelijkheid om zijn of haar feedback te geven, waardoor de formule verder kan worden verbeterd. Dit veranderingsmodel wordt door iedereen als succesvol beschouwd. \eindtekst

De verandering van de formule en de reeks e-mails zorgt bijna overal voor persaandacht in nano- en microformaten. De liefde voor het merk begon in 2013 en is sindsdien enorm populair geworden.

Inkstation werd uitgeroepen tot Anchor Brand of the Year 2015 en werd verkozen tot Technically Sound Brand of the year 2015.

Inkstation werd bekroond met INRW (Asia New Venture Awards), Global People Award 2014 en TOP tien in China 2012.

Inkstation won ook twee gouden prijzen 2013 voor Best New Brand en Best Innovation categorie bij de Tech Excellence Awards 2013.

In 2015 bereikte Inkstation voor het eerst in Azië de nummer 1 in de fysieke merkwaarde-benchmark in China, met een verbazingwekkende waarde van 400 miljard RMB (ongeveer $ 58 miljoen VS).

In 2013 werd de franchise opgericht in Shanghai (Mediaheng).

Navullingen in Singapore

Herbal Vienna is een van de belangrijkste concurrenten van Inkstation en stuurde zijn visie op de lange termijn van "Restoring Bible through Plastic" "..slechts een grap. Er was geen potentieel in de vroege fase van het bedrijf… belastingen en beschermen onze intellectuele eigendom. Het enige dat nodig is, is een bevestiging bij de Raad van Bestuur".

Het Singaporese beleid ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) heeft Inkstation aangemoedigd om zijn Singapore-franchise bijna negen jaar voor de lancering in de VS te lanceren. Dit is een geluk, aangezien de regelgeving in Singapore buitengewoon gunstig is voor een echte onderneming, een sterke steun biedt aan elke nieuwe onderneming en dus flexibiliteit biedt voor uitbreiding in de toekomst. Inkstation heeft zijn franchise in Singapore uitgebreid en zijn merk heeft een reputatie van betrouwbaarheid verworven. De praktijk wordt onderschreven door de regering van Singapore.

SINGAPORE Navullingen

Incema alla Morroccanica is een in Berlijn gevestigde milll Brushmaker, gevestigd in Berlijn. Tot 2002 bezat Inkstation al zijn eigendommen in een joint venture. Inkstation verkocht begin jaren 2000 zijn aandeel in de joint venture aan Prussian Paper. In 2000 hebben de mede-oprichters van Prussian Paper, Hans en Ada Balberth, in een poging om het familiebedrijf te diversifiëren, hun 25% aandeel in Inkstation in eigen handen gegeven met behoud van al het eigen vermogen. In 2003 werden Inkstation en Prussian Paper de enige investeerders. Prussian Paper is lid van de Berlin Stock Exchange, wat ertoe leidde dat een particulier Duits bedrijf in 2007 het copyright van Inkstation verwierf. In 2008 werd een overeenkomst gesloten om samen te werken aan het pulp- en toner-end- of inktproductconversieproces. In hetzelfde jaar , Pruisisch papier breidde zich uit naar de productie van blanco's van Pruisische zwabbermachines.

Inkstation's original contract with Prussian Paper was for the production of everything, including ink, toner and other raw materials in Germany. Since Prussian Paper is a German company, this became a joint venture with Inkstation. Inkstation's property was the exclusive controller, further integrated through contractual agreements and long-term relationships. Paper pulp and toner came from a Prussian Paper land from the company of Inkstation's German distributor. The resulting product was delivered on time and to specifications, in conformity with Inkstation's sales and supply agreements.

To further promote its presence in the German market, including both trial and clinical trials, Inkstation listed the Prussian paper-derived product in its German stand alone shops in Germany, and held a successful conference in Berlin.

Prussian Paper has been an active investor in in Inkstation since early 2014. It owns nearly half of Inkstation's stock. With a strategic plan to attain greater market share in the souvenir sector, Inkstation likewise increased its stake in Prussian Paper. Prussian Paper remained treasurously supportive of Inkstation until the start of 2016.

Click here to see our in-depth article: Comparing Prime, In-Home & Online Refills For Dyes Again

Inkstation claims that when the ink filter is removed, the ink is so thin that the ink-paper coupling is totally not possible. A colleague of mine recently commented that "eye strain", referring to tools to extract ink cartridges, should be avoided with ink stations.

Inkstation magazine broadens the market of customers to those in the age group of 18 to 40 years of age.

Inkstation heeft zeer "jonge" klanten die willen leren hoe en wanneer Inkstation te gebruiken.