Een baby wikkeldeken is een veelzijdig stuk dat je op meerdere manieren kunt gebruiken. Het is waarschijnlijk het beste kraamcadeau dat je aan een aanstaande moeder kunt geven omdat het zo veel toepassingen heeft. U kunt het gebruiken als een swaddling deken, hoes voor uw autostoel of wandelwagen, borstvoeding cover, en nog veel meer.

Ze zijn meestal vrij groot en hebben geen sluitingen of knopen.

Baby wikkeldeken

Wikkel hem om je lichaam en bind hem vast met een riem, of knoop hem gewoon vast als een sarong. Je kunt het ook als een sjaal dragen, of om je hoofd binden als een tulband.

Als je een korte of dunne omslagdoek hebt, kun je hem in tweeën vouwen en als een sjaal gebruiken. Je kunt het ook dragen als een sjaal of een sarong. Wikkel hem om je hoofd, of bind hem om je middel. Als je een lichte of dunne deken hebt, kun je hem als een sjaal of niqab dragen.

gesloten

Deze 6 manieren om een baby wikkeldeken te stylen zijn geweldig om te dragen tijdens de zwangerschap en nadat de baby is geboren. Het maakt niet uit welke deken je cadeau krijgt, je zult hem op de een of andere manier kunnen stylen. Je kunt voor de klassieke stijl gaan, de deken als een sjaal dragen, de deken als een riem knopen, of de deken als een sarong knopen. Het dragen van een baby wikkeldeken is een geweldige manier om stijlvol en trendy te blijven zonder veel geld uit te hoeven geven aan kleding.